Så finurlig...
Trött på att man förstör brödets jäsning när man ska krångla
in det iden tokvarma ugnen. Finns bakspadar att köpa, jag vet,
men det har inte blivit än. Den finurlige tog en tom öl låda
(som bara råkade liggahär hemma och skräpa!) skar ut ena
stora sidan och så var detproblemet löst. Att framsidan
dessutom är lite glansig hjälper bara brödet att glida in i
ugnen ännu lättare. Så, inga mera brända knogar
och ihopsäckade bröd!
Tack för mig...
hej igen!
SvaraRaderaVarför har du inte bakat något gott jag väntar på dina nya recept ju, här sitter jag och svälter,
HAHAHAHA,och nu är jag ledsen ;(
Anonym: Mer är på väg... Lovar...
SvaraRaderaI am still waiting for your baking of course! You do not have time to us so clearly now, it's nice weather ,and you've no desire, and bake. we are all waiting for you! :D xD
SvaraRadera